Διατροφική Δήλωση ανά 100gr: Ενέργεια 1403 kJ / 335 kcal, Λιπαρά 3.0g, Υδατάνθρακες 71.0g, Πρωτεΐνες 13.0g
Η βρώμη είναι από τα πιο διαδεδομένα δημητριακά. Tο αλεύρι της βρώμης χρησιμοποιείται ως υποκατάστατο του σιταριού. Σε συνδυασμό με αλεύρι σταριού είναι ιδανικό για ψωμί και αρτοσκευάσματα.
Το άρωμά της θυμίζει εξωτικές παραλίες , εκτός από εξαιρετικά ορεκτική, έχει και αρκετά οφέλη για την υγεία.
Το αλεύρι αμυγδάλου περιέχει υψηλά λιπαρά, και επίσης υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες, φυτικές ίνες και βιταμίνη Ε. Προσθέτει μια απαλή γεύση στα ψημένα φαγητά και τις κρούστες επιδορπίων. Με το αλεύρι αμυγδάλου, μπορείτε να προσθέσετε χρώμα, υφή και γεύση στα ψητά τρόφιμα, καθώς και στα καθημερινά γεύματα.