Το αλεύρι καρύδας είναι διαφέρει από οποιοδήποτε άλλο αλεύρι και αποτελείται κατά 14% από έλαιο καρύδας και κατά 58% από διαιτητικές ίνες και 28% νερό, πρωτεΐνες και υδατάνθρακες.
Παράγεται από επιλεγμένες βιολογικές καρύδες και αποτελεί μία ιδανική εναλλακτική λύση για το αλεύρι σιταριού ή άλλων δημητριακών.
Το αλεύρι καρύδας είναι ψιλοαλεσμένη αποξηραμένη καρύδα πλούσια σε φυτικές ίνες που απομένει μετά την εξαγωγή του λαδιού καρύδας από τη σάρκα της καρύδας.
Μια δοκιμή θα σας πείσει ......αντί αλεύρι σιταριού χρησιμοποιήστε αλεύρι καρύδας στις συνταγές σας, για να δημιουργήσετε αγαπημένες λιχουδιές, μετατρέποντάς τες σε νόστιμες και ταυτόχρονα υγιεινές επιλογές.