Το κεχρί έχει ιδιαίτερη, έντονη γεύση και τρώγεται κυρίως ως χυλός η όπως το ρύζι. Γίνεται αρτοποιήσιμο αν το αναμίξετε με αλεύρι σίτου. Είναι μια άκρως θρεπτική τροφή καθώς είναι πλούσιο σε βιταμίνες του συμπλέγματος Β, ιδιαίτερα νιασίνη, φολικό οξύ και Β6. Περιέχει σίδηρο, ασβέστιο, κάλιο, μαγνήσιο, χαλκό και ψευδάργυρο
Ιδανική τροφή για χορτοφάγους και
αθλητές.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
100% βιολογικές νιφάδες κεχρί
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
Προετοιμασία: Προσθέστε σε 2 κούπες νερό μια κούπα κεχρί και μια κουταλιά ελαιόλαδο. Χρόνος βρασμού 20 λεπτά