Ο ξεχωριστός συνδυασμός ρυζιού με άγρια Μαύρη Τρούφα συμπληρώνεται με την εκλεπτυσμένη γεύση της Μαύρης Τρομπέτας, σε ένα προϊόν που συνδυάζει την απόλαυση με τη διατροφική ισορροπία. Η γαστρονομική και θρεπτική αξία της Μαύρης Τρούφας, όπως και το εκλεκτό της άρωμα, μετατρέπουν κάθε συνταγή σε μοναδική γαστρονομική εμπειρία. Σοτάρετε το προϊόν για 1 λεπτό σε 60γρ. φρέσκο βούτυρο. Προσθέστε 750ml ζεστό νερό (εναλλακτικά ζωμό κότας ή λαχανικών) και φέρτε σε βρασμό. Μόλις πάρει βράση, χαμηλώστε την ένταση της φωτιάς και σιγοβράστε για 12 λεπτά ακόμη. Γαρνίρετε με τριμμένη Κεφαλογραβιέρα