Το σιμιγδάλι παράγεται από την άλεση σιτηρών κυρίως των κόκκων σιταριού.
Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο θρεπτικό προϊόν, βασικό συστατικό της παραδοσιακής ελληνικής ζαχαροπλαστικής αλλά και της αρτοποιίας.
Οι σταφίδες έχουν υψηλή θρεπτική αξία γι’ αυτό και συνίστανται στους αθλητές, όμως έχουν παράλληλα και υψηλή θερμιδική αξία.
Αλεύρι Βρώμης Ολικής σε σακουλάκι
Η Πρωτείνη Αμυγδάλου μπορεί να προσφέρει οφέλη για την υγεία, καλή ενέργεια και ευεξία. Για να απολαύσετε τα οφέλης μιας καλής υγείας, πρέπει να ακολουθείτε έναν κατάλληλο τρόπο υγιεινής διατροφής και άσκησης.