Το Φαγόπυρο ονομάζεται αλλιώς και «μαύρο στάρι» και καταναλώνεται ιδιαίτερα σε χώρες όπως Κίνα, Ιαπωνία, Κορέα, καθώς και σε άλλες ασιατικές χώρες. Μάλιστα στις χώρες αυτές οι κάτοικοι συνηθίζουν να καταναλώνουν ζυμαρικά ‘noodles’ όπως τα ονομάζουν φτιαγμένα από αλεύρι φαγόπυρου.
Αλεύρι Ντίνκελ σε σακουλάκι
Ιδανική αναλογία 2:1 Ωμέγα λιπαρών φυτικής προέλευσης από πιστοποιημένους οργανικούς σπόρους (λινάρι,νυχτολούλουδο,ηλίανθος, σουσάμι) σε κάψουλες. Τα Μοναδικά συνδυασμένα Φυτικά Ω-λιπαρά με εξαιρετική βιβλιογραφία και φανατικούς καταναλωτές!