Γλυκό καλαμπόκι σε βάζο βιοδυναμικής γεωργίας χωρίς προσθήκη ζάχαρης. Κατάλληλο για χορτοφάγους και vegans. Καλαμπόκι*, νερό, θαλασσινό αλάτι. * Βιολογικής γεωργίας.
Το αλεύρι αμυγδάλου περιέχει υψηλά λιπαρά, και επίσης υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες, φυτικές ίνες και βιταμίνη Ε. Προσθέτει μια απαλή γεύση στα ψημένα φαγητά και τις κρούστες επιδορπίων. Με το αλεύρι αμυγδάλου, μπορείτε να προσθέσετε χρώμα, υφή και γεύση στα ψητά τρόφιμα, καθώς και στα καθημερινά γεύματα.
Βιολογικά ρεβύθια σε κονσέρβα. Δεν περιέχουν λιπαρά, αλάτι, γαλακτοκομικά, ζάχαρη ή σιτάρι.
Οι φρέσκοι χουρμάδες έχουν γλυκιά γεύση και δροσιστική δράση στον οργανισμό. Είναι εξαιρετικά τονωτικοί για τη γενικότερη υγεία και είναι θρεπτική τροφή για τα παιδιά που βρίσκονται στην ανάπτυξη, για ασθενείς που αναρρώνουν από μακροχρόνιες ασθένειες και εγχειρήσεις, για τις γυναίκες μετά τον τοκετό αλλά και για τα ηλικιωμένα άτομα.