Πηκτικό φυτικής προέλευσης για σάλτσες, σούπες, μαρμελάδες, γλάσο για γλυκά. Αντικαθιστά τη ζελατίνη ζωικής προέλευσης. Με φυσική γεύση.
Χρήση: Διαλύστε σε κρύο υγρό, προσθέστε το στο φαγητό κατά το μαγείρεμα και αφήστε το να βράσει για 2-3 λεπτά, ανακατεύοντας. Η δράση του Άγαρ-άγαρ ξεκινάει όταν η θερμοκρασία του φαγητού μειωθεί κάτω από τους 40οC. Θερμαίνοντας ξανά το φαγητό, γίνεται και πάλι ρευστό. Μπορείτε να ρυθμίσετε την πήξη προσθέτοντας νερό ή Άγαρ-άγαρ. 1 κουταλιά του γλυκού Άγαρ-άγαρ αρκεί για 700 ml υγρού.
Δεν περιέχει: γλουτένη, ζάχαρη, λακτόζη, γενετικά τροποποιημένα συστατικά.
Αποκλειστική διάθεση: ΒιοΥγεία ΕΠΕ
Διατροφικά στοιχεία ανά 100γρ. Ενέργεια: 720kj/ 172kcal - Πρωτεϊνες: 0.5γρ. - Φ.Ινες: 86gr - Υδατάνθρακες: 0,5γρ. - Εκ των οποίων σάκχαρα: 0,5gr - Λίπη: 0γρ. - Εκ των οποίων κορεσμένα: 0gr - Αλάτι: 1,3γρ.
Bio / Organic
|
NAI |
Vegan
|
NAI |