
Βiovita Golden Berries 70 γρ. ΒΙΟ
Τα Χρυσά Βατόμουρα των Ίνκα ή αλλιώς Golden Berries ή Incan Berries είναι μικρά αποξηραμένα φρούτα πλούσια σε βιοφλαβονοειδή και πηκτίνη, έχουν αντιφλεγμονώδη, αντιισταμινική και αντιοξειδωτική δράση, αποτρέπουν τις απότομες αυξήσεις των επιπέδων γλυκόζης στο αίμα και συμβάλλουν στην ενίσχυση του οργανισμού σε περίοδο στρες.

Βiovita Ελληνικό Ταχίνι Ολικής Αλέσεως 720γρ
Το ταχίνι φτιάχνεται 100% από ολόκληρους αλεσμένους κόκκους σησαμιού. Θεωρείται το πιο φυσικό και θρεπτικό τρόφιμο, μία ενεργειακή βόμβα, με λίγες θερμίδες και μεγάλη διατροφική αξία.Μπορούμε να το καταναλώνουμε σε περιόδους νηστείας αφού μπορεί και αντικαθιστά τις ζωικές πρωτείνες. Μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε στην ζαχαροπλαστική και μαγειρική, στο πρωϊνό μας, σε σαλάτες και σάλτσες.

Βiovita Cacao Beans 150 γρ. ΒΙΟ
Η Βασίλισσα του κακάο", δεδομένου ότι παράγει τους υψηλότερης ποιότητας σπόρους. Είναι μια αρχαία ποικιλία, μη υβριδική, παράγει καρπούς με ιδιαίτερη γεύση και άρωμα και είναι από τις πιο σπάνιες και ακριβές ποικιλίες στον κόσμο. Μόνο ένα μικρό μέρος της παραγωγής κακάο στο κόσμο προέρχεται από τα δέντρα Κρεόλ, κυρίως λόγω της απαιτητικής παραγωγής του.

Βiovita Μαύρο Σκόρδο, Φυσικής Ζύμωσης 50 γρ. ΒΙΟ
Το μαύρο σκόρδο προκύπτει από το βιολογικό λευκό σκόρδο (Allium Sativum L), όταν αυτό ωριμάζει κάτω από ελεγχόμενες συνθήκες, σε συγκεκριμένες θερμοκρασίες και επίπεδα υγρασίας. Κατά τη διαδικασία παραγωγής δεν χρησιμοποιούνται πρόσθετα ή συντηρητικά, επομένως το τελικό προϊόν είναι απόλυτα φυσικό.

Βiovita Ζάχαρη Καρύδας 220 γρ. ΒΙΟ
Ζάχαρη καρύδας (Coconut Palm) είναι μία φυσική, ανεπεξέργαστη γλυκαντική ουσία που προέρχεται από τα άνθη της καρύδας δέντρα. Είναι από τα πιο παραγωγικά και διαδεδομένα φυτά στον κόσμο, Cocos nucifera και αναπτύσσεται στα νησιά και τις παράκτιες περιοχές στα περισσότερα τροπικά κλίματα.

Βiovita Τζίντζερ Σε Σκόνη (Πιπερόριζα) 50 γρ. ΒΙΟ
Είναι ένα μπαχαρικό το οποίο προέρχεται από το φυτό Zingiber officinale και είναι γνωστό ως ζιντεμέλ στην Ασία, τζίντζερ στην Δύση και πιπερόριζα στην Ελλάδα. Ο Διοσκουρίδης (αρχαίος Έλληνας Ιατρός) το περιγράφει για τις ιδιότητες του ως αντίδοτο σε δηλητηρίαση και ως χωνευτικό, ενώ αναφορές για αυτό έχουν βρεθεί και στα Ανάλεκτα του Κομφούκιου.