Βιολογικά αμύγδαλα υψηλής ποιότητας, επικαλυμμένα με βιολογική σάλτσα σόγιας Yaemon Tamari, πλούσια σε γεύση umami.
Τα αμύγδαλα ψήνονται αργά, σε μικρές παρτίδες, από έμπειρους παραγωγούς.
Η βιολογική σάλτσα σόγιας Yaemon Tamari ζυμώνεται με φυσικό τρόπο και παλαιώνεται σε κέδρινα βαρέλια για δύο καλοκαίρια. Η πλούσια, βαθιά και συμπυκνωμένη γεύση της κάνει το σνακ μια ξεχωριστή, γκουρμέ λιχουδιά!
Απολαύστε κατευθείαν από το σακουλάκι. Ιδανικό ως συνοδευτικό σε σαλάτες, σούπες ή μαζί με ποτά.
Χωρίς γλουτένη.
Πηγή πρωτεΐνης.
Υψηλό σε φυτικές ίνες.
Συστατικά: αμύγδαλα* (94%), ταμάρι* (5%) [σπόροι σόγιας*, νερό θαλασσινό αλάτι, μίριν* (γλυκό ρύζι*, νερό, ζυμωμένο ρύζι*)].
*Bιολογικής γεωργίας.
Μπορεί να περιέχει ίχνη ξηρών καρπών.
Μέση Διατροφική Αξία/100g: ενέργεια 2666kJ/646kcal, λιπαρά 58g - εκ των οποίων κορεσμένα 5,8g, υδατάνθρακες 3,8g - εκ των οποίων σάκχαρα 3,2g, εδώδιμες ίνες 10g, πρωτεΐνες 21g, αλάτι 1,3g.