Βιολογικές τραγανές νιφάδες δημητριακών από ρύζι και φαγόπυρο χαμηλών λιπαρών.
Χωρίς γλουτένη, σιτάρι, καρπoύς, σόγια, αυγά ή υδρογονωμένα λιπαρά.
Το αλεύρι πατάτας διαφέρει από το άμυλο πατάτας και ως προς την γεύση αλλά και την παραγωγή τους.
Ρυζάλευρο (επίσης σκόνη ρυζιού) είναι μια μορφή αλεύρου που παρασκευάζονται από λεπτάς αλεσμένο ρύζι. Είναι διαφορετική από το άμυλο ρυζιού, το οποίο συνήθως παράγεται με τη βύθιση του ρυζιού στην αλυσίβα.
Το teff (πόα η αβησσυνιακή) είναι ένα αρχαίο σιτάρι, ένας μικροσκοπικός κόκκος, πολύ μικρότερος από τον κόκκο σίτου και για αυτό αλέθεται μαζί με τον φλοιό του, όπως το μαύρο ψωμί.