Βούτυρο Αμυγδάλου από ελαφρά καβουρδισμένα αμύγδαλα βιολογικής καλλιέργειας. Μπορεί να περιέχει ίχνη από ξηρούς καρπούς, φυστίκια και σουσάμι. Χωρίς Αλάτι και Συντηρητικά.
Το αλεύρι αμυγδάλου περιέχει υψηλά λιπαρά, και επίσης υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες, φυτικές ίνες και βιταμίνη Ε. Προσθέτει μια απαλή γεύση στα ψημένα φαγητά και τις κρούστες επιδορπίων. Με το αλεύρι αμυγδάλου, μπορείτε να προσθέσετε χρώμα, υφή και γεύση στα ψητά τρόφιμα, καθώς και στα καθημερινά γεύματα.
Το αλεύρι καρύδας είναι διαφέρει από οποιοδήποτε άλλο αλεύρι και αποτελείται κατά 14% από έλαιο καρύδας και κατά 58% από διαιτητικές ίνες και 28% νερό, πρωτεΐνες και υδατάνθρακες.
Καρύδα Τριμμένη