Είναι ένας τύπος θαλάσσιων φυκιών που αναπτύσσεται σε ψυχρότερες περιοχές των ωκεανών, στηρίζεται στον ήλιο για ανάπτυξη. Συγκρίνοντας τη διατροφή των γυναικών της Ιαπωνίας με αυτήν των γυναικών της Αμερικής, ένας παράγοντας που ξεχωρίζει είναι η τακτική κατανάλωση λαχανικών της θάλασσας, συμπεριλαμβανομένης του φυκιού, στην ιαπωνική διατροφή. Αυτό μπορεί να είναι ένας παράγοντας στη χαμηλότερη συχνότητα εμφάνισης καρκίνου του μαστού μεταξύ γυναικών της Ιαπωνίας, σύμφωνα με την Αμερικανική Εταιρεία Καρκίνου. Είναι πλούσιο σε ασβέστιο, μαγνήσιο, σίδηρο, ιώδιο, μαγγάνιο, όπως επίσης σε βιταμίνες Β1, Β2, Β3, Β12 και C. Τρόπος Χρήσης: 1-2 κουταλάκια του γλυκού αραιωμένο σε χυμό ή smoothies.
Bio / Organic
|
NAI |
Keto
|
NAI |