Μη φιλτραρισμένο και μη παστεριωμένο, με διαδικασία φυσικής ζύμωσης. Το φυσικό ίζημα - “mother of vinegar”- περιέχει πηκτίνη, ιχνοστοιχεία, φιλικά βακτήρια και ένζυμα που το καθιστούν μια από τις πιο λειτουργικές υπερτροφές. Το φιλτράρισμα και η παστερίωση του κοινού ξυδιού αδρανοποιεί αυτά τα βακτήρια, την πηκτίνη και τα ένζυμα. Έχει αντισηπτικές ιδιότητες, εσωτερικά καθαρίζει την πεπτική οδό και εξωτερικά απολυμαίνει πληγές και εκδορές. Η οξύτητά του βοηθά στην απομάκρυνση της εναπόθεσης ασβεστίου στις αρθρώσεις, χωρίς να έχει καμία επίδραση στα κανονικά επίπεδα ασβεστίου στα δόντια και οστά. Η πηκτίνη διατηρεί την υγεία του εντέρου, ο φώσφορος εμποδίζει τον σχηματισμό σηπτικών βακτηρίων και το κάλιο ενυδατώνει τα κύτταρα, ισορροπεί το νάτριο και βοηθά στη σωστή λειτουργία του νευρικού συστήματος.
Δοσολογία/Τρόπος Χρήσης: 1-2 κτγ (5-10 ml) σε 1 φλιτζάνι νερό μέχρι 3 φορές την ημέρα. Μπορείτε να προσθέσετε και μέλι. Προσθέστε το στις σαλάτες. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σαν τονωτικό του δέρματος. Πριν το άνοιγμα διατηρείται για 5 χρόνια σε δροσερό και σκοτεινό μέρος. Μετά το άνοιγμα πρέπει να καταναλωθεί εντός 12 μηνών.
Συστατικά: Βιολογικό μηλόξυδο
Δεν περιέχει: σόγια, σιτάρι, γλουτένη, αραβόσιτο, καλαμπόκι, λακτόζη, γαλακτοκομικά προιόντα, τεχνητά συντηρητικά, χρωστικές ή αρωματικές ύλες.