Βιολογικό Σπαγγέτι από σιμιγδάλι σκληρού σίτου. Τα ζυμαρικά σκληρού σίτου της Iris δημιουργούνται από προσεχτικά επιλεγμένους κόκκους, για να εξασφαλιστεί ένα προϊόν με υψηλή διατροφική αξία και εξαιρετική γεύση.
Όλη η διαδικασία παραγωγής που ακολουθείται είναι βασισμένη στην παραδοσιακή τεχνική. Η ξήρανση των ζυμαρικών γίνεται σε χαμηλές θερμοκρασίες και διαρκεί μεγάλο χρονικό διάστημα ώστε να διατηρηθούν όλα τα θρεπτικά και οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του προϊόντος.