€39,70 €25,81 €25,81

Nature's Plus Rx Phytoestrogen Isoflavone 30 Ταμπλέτες

Οι ισοφλαβόνες σόγιαςέχουν εξαιρετική σημασία για την υγεία, κυρίως με την ιδιότητά τους να ομαλοποιούν τη δράση ορμονών, όπως τα οιστρογόνα και η τεστοστερόνη, αποτρέποντας έτσι την ανεξέλεγκτη κυτταρική διαίρεση.
ID Προϊόντος: 11901
Κωδικός προϊόντος: 0097467049871
Χρόνος παράδοσης: Άμεσα διαθέσιμο
Βοήθεια για τηλεφωνικές παραγγελίες στο 210 96 00 276

Οι ισοφλαβόνες σόγιας (φυτοοιστρογόνα) έχουν εξαιρετική σημασία για την υγεία, κυρίως με την ιδιότητά τους να ομαλοποιούν τη δράση ορμονών, όπως τα οιστρογόνα και η τεστοστερόνη, αποτρέποντας έτσι την ανεξέλεγκτη κυτταρική διαίρεση. Μελέτες σε ασιατικές χώρες, όπου καταναλώνονται καθημερινά 50 mg ισοφλαβονών σόγιας, έχουν δείξει ότι ασθένειες, όπως ο καρκίνος του στήθους και προστάτη, η οστεοπόρωση και οι καρδιακές παθήσεις είναι, πρακτικά, ανύπαρκτες ή εξαιρετικά περιορισμένες.

Άλλες επιδημιολογικές μελέτες έδειξαν ότι και οι κίνδυνοι εμφάνισης καρκίνου των πνευμόνων και λευχαιμίας είναι μειωμένοι εκεί όπου η κατανάλωση ισοφλαβονών σόγιας είναι αυξημένη, ενώ επιδημιολογικές και διπλές-τυφλές μελέτες έδειξαν ότι και τα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης περιορίζονται σημαντικά (J Amer Coll Nutr, 2000, 19:242-55).

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: Oι τρεις κυριότερες ισοφλαβόνες που βρίσκονται στο φασόλι της σόγιας είναι οι genistin, daidzin και glycitin (γλυκοσίδες). Εν τούτοις, οι περισσότερες κλινικές μελέτες αναφέρονται στις μη γλυκοσυλιωμένες μορφές genistein, daidzein και glycitein, οι οποίες προέρχονται από επεξεργασία των προηγούμενων (χημική, ενζυματική) ή είναι συνθετικές. Στα εκλαϊκευμένα έντυπα δεν γίνεται διάκριση μεταξύ των δύο μορφών ισοφλαβονών σόγιας.

Συνήθης Χρήση: Μία ταμπλέτα με το φαγητό.

Κάθε ταμπλέτα περιέχει 125 mg ισοφλαβόνες από μη μεταλλαγμένη σόγια (non GMO), σε συνδυασμό με γαλακτοβάκιλλους (L. acidophilus, B. bifidum, B. longum) που εξυγιαίνουν το πεπτικό σύστημα και αυξάνουν κατά πολύ την απορρόφηση των ισοφλαβονών. Η ισχυρότατη αυτή φόρμουλα περιέχει Genistin, Daidzin και Glycitin στις αναλογίες που βρίσκονται στη σόγια.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ

Oι τρεις κυριότερες ισοφλαβόνες που βρίσκονται στο φασόλι της σόγιας είναι οι genistin, daidzin και glycitin (γλυκοσίδες). Εν τούτοις, οι περισσότερες κλινικές μελέτες αναφέρονται στις μη γλυκοσυλιωμένες μορφές genistein, daidzein και glycitein, οι οποίες προέρχονται από επεξεργασία των προηγούμενων (χημική, ενζυματική) ή είναι συνθετικές. Στα εκλαϊκευμένα έντυπα δεν γίνεται διάκριση μεταξύ των δύο μορφών ισοφλαβονών σόγιας.