ΣΙΡΟΠΙ ΚΑΡΥΔΑΣ 495ΓΡ ΒΙΟ ....το αρωματικό γλυκαντικό
Με προέλευση το νέκταρ λουλουδιών της καρύδας το υπέροχο αυτό αρωματικό σιρόπι έρχεται ως εναλλακτική λύση στην ζάχαρη και έχει χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη.
Είναι πλούσιο σε βιταμίνες,αμινοξέα και μέταλα και διακρίνεται για την ιδιαίτερη φυσική γλυκύτητα του.
Το βιολογικό σιρόπι καρύδας σαν μια φυσική εναλλακτική λύση είναι ιδανικό για να γλυκάνετε τσάι, καφέ, στην ζαχαροπλαστική και σε συνταγές ψησίματος.
Το NaturGreen βιολογικό σιρόπι καρύδας είναι κατάλληλο για χορτοφαγικές και vegan δίαιτες.
Το προϊόν πρέπει να φυλάσσεται σε ξηρό και δροσερό μέρος.
Προιόν Naturgreen Ισπανίας για την ΒΙΟ-ΥΓΕΙΑ
ΚΕΙΚ ΜΕ ΒΡΩΜΗ ΚΑΝΝΑΒΗ ΤΑΧΙΝΙ ΚΑΙ ΣΙΡΟΠΙ ΚΑΡΥΔΑΣ
Υλικά
2 φλιτζάνια νιφάδες βρώμης ΟΛΑ ΒΙΟ
1 φλιτζάνι ταχίνι ΟΛΑ ΒΙΟ
1 φλιτζάνι πράσινο τσάι
300 γραμμάρια σιρόπι καρύδας NATURGREEN
1 φλιτζάνι λάδι καρύδας ΟΛΑ ΒΙΟ
1 φλιτζάνι κομματάκια μαύρης σοκολάτας
1 κουτάλι σούπας κακάο ΟΛΑ ΒΙΟ
2 κουτάλια σπόροι κάνναβης ΟΛΑ ΒΙΟ
1 κ.γ. baking powder
ξύσμα από 1 λεμόνι
Οδηγίες
* Σε ένα μπολ αραιώνουμε το ταχίνι με το πράσινο τσάι.
* Ρίχνουμε μέσα το σιρόπι καρύδας, το λάδι, το ξύσμα λεμονιού, τα κομματάκια μαύρης σοκολάτας, το κακάο και τους σπόρους κάνναβης και ανακατεύουμε.
* Συνεχίζουμε ρίχνοντας σιγά-σιγά τις νιφάδες βρώμης μέχρι να γίνει ένα ομογενές μίγμα.
* Αδειάζουμε σε ένα ταψί με διάμετρο 25-30 πόντους.
* Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς για 25 λεπτά.
* Το αφήνουμε να κρυώσει και σερβίρουμε.
Νόστιμες συνταγές vegan από την ΒΙΟ-ΥΓΕΙΑ