Ο σφένδαμος είναι ένα αυτοφυές δέντρο του Καναδά, από το οποίο συλλέγεται ο χυμός του και παρασκευάζεται το σιρόπι σφενδάμου. Το ιδιαίτερο αυτό γλυκαντικό με την ξεχωριστή γεύση, πλούσιο σε διατροφικά στοιχεία, είναι ιδανικό για κρέπες, επιδόρπια, ροφήματα και πρωινά, καθώς και για γλυκά και μαγειρικές δημιουργίες.
Οργανικά στιγμιαίος καφές Prewett που γίνεται από τη ρίζα του ραδικιού, το οποίο έχει καλλιεργηθεί χωρίς τη χρήση τεχνητών χημικών ουσιών.
Το σκόρδο σε σκόνη προσφέρει μία εναλλακτική λύση στο μαγείρεμα μας το οποίο είναι χρήσιμο για την παρασκευή σαλτσών και ντρεσινγκ. Το σκόρδο περιέχει αλισίνη που ευθύνεται για την χαρακτηριστική γεύση του φρέσκου σκόρδου.