Κιμάς Σόγιας βιολογικής γεωργίας. Ένα εξαιρετικό υποκατάστατο κρέατος από βιολογικά φασόλια σόγιας, χωρίς πρόσθετα ή συντηρητικά.
Σε χώρες όπως η Κίνα και η Ιαπωνία, η σόγια είναι πολύ διαδεδομένη και θεωρείται τροφή τόσο για το σώμα όσο και για το πνεύμα. Συχνά ονομάζεται «κρέας χωρίς κόκαλα» ή «κρέας από το χωράφι».
Τα φασόλια σόγιας είναι ένα όσπριο που παράγεται από την σόγια , με καταγωγή την Ανατολική Ασία που χρησιμοποιείται ευρέως σε όλες τις χώρες της Ασίας και ιδιαίτερα στην Κίνα.