Η διττανθρακική σόδα είναι κατάλληλη για μαγειρική χρήση. Να χρησιμοποιείται πάντα με τις οδηγίες του ειδικού. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στην υγιεινή δοντιών και σε άλλες χρήσεις προσωπικής φροντίδας.
50% αλεύρι καλαμποκιού*, 50% αλεύρι ρυζιού* (καστανό ρύζι αλεύρι*, λευκό αλεύρι ρυζιού*)
Το αλεύρι καρύδας είναι διαφέρει από οποιοδήποτε άλλο αλεύρι και αποτελείται κατά 14% από έλαιο καρύδας και κατά 58% από διαιτητικές ίνες και 28% νερό, πρωτεΐνες και υδατάνθρακες.