Παραδοσιακή σάλτσα σόγιας από την Ιαπωνία που έχει ζυμωθεί σε κέδρινα βαρέλια για 24 μήνες. Χρήση: σαν σάλτσα σε σούπες, βραστά ψάρια Συστατικά: νερό, φασόλια σόγιας, koji, θαλασσινό αλάτι.
Κιμάς Σόγιας Βιολογικής Γεωργίας.
Το Amazake, γνωστό και ως vegan κρέμα ρυζιού, παρασκευάζεται με χρονοβόρες διαδικασίες παραγωγής και χρησιμοποιώντας μόνο 3 απλά συστατικά: νερό, καστανό ρύζι και μια πρέζα αλάτι.
Βιολογική πάστα Μiso από φασόλια σόγιας και καλλιέργεια ρυζιού. Μη παστεριωμένο, ζυμωμένο προϊόν, χωρίς ζάχαρη, με πλούσιο άρωμα και «umami» γεύση, εμπλουτίζει τη γεύση των συνταγών!