Παραδοσιακή σάλτσα σόγιας από την Ιαπωνία που έχει ζυμωθεί σε κέδρινα βαρέλια για 24 μήνες. Χρήση: σαν σάλτσα σε σούπες, βραστά ψάρια Συστατικά: νερό, φασόλια σόγιας, koji, θαλασσινό αλάτι.
Κιμάς Σόγιας Βιολογικής Γεωργίας.
Το Amazake, γνωστό και ως vegan κρέμα ρυζιού, παρασκευάζεται με χρονοβόρες διαδικασίες παραγωγής και χρησιμοποιώντας μόνο 3 απλά συστατικά: νερό, καστανό ρύζι και μια πρέζα αλάτι.
Συνδυάζει όλο το άρωμα και τη γεύση της φρέσκιας τομάτας.